Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 knoflookteentje
- 50 g ui, in vieren
- 40 g rijpe tomaat, gewassen, in vieren
- 75 g rode split linzen, grondig afgespoeld, uitgelekt
- 100 g kokosmelk, uit blik
- ¼ tl gedroogde gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen komijn
- ¼ tl gedroogde gemalen gember
- ¼ tl gedroogde chilivlokken
-
1
tl groentebouillonpasta, (zie tip)
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld (zie tip) - 75 g water
- 1 tl citroensap
- 35 g verse jonge spinazie, gewassen, in kleinere stukken gesneden
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 713 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus
5 Min
Amarant cacao balletjes
Brak ocen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Parmezaan op plantaardige basis
5 Min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Brak ocen
Tiramisu met chocolade en chili
Brak ocen
Vegan croissants met notenvulling
Brak ocen
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Vegan mayonaise
Brak ocen