Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 knoflookteentje
- 50 g ui, in vieren
- 40 g rijpe tomaat, gewassen, in vieren
- 75 g rode split linzen, grondig afgespoeld, uitgelekt
- 100 g kokosmelk, uit blik
- ¼ tl gedroogde gemalen kurkuma
- ¼ tl gemalen komijn
- ¼ tl gedroogde gemalen gember
- ¼ tl gedroogde chilivlokken
-
1
tl groentebouillonpasta, (zie tip)
of 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld (zie tip) - 75 g water
- 1 tl citroensap
- 35 g verse jonge spinazie, gewassen, in kleinere stukken gesneden
- Voeding
- per 140 g
- Calorieën
- 713 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 0.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Romige vegan broccoli en kaas soep
1 godz. 15 min
Shakshuka
50min
Hummus
5 min
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Mango, banaan en bosbessenpuree
Geen beoordelingen
Tempé
48h
Velouté met Marokkaanse smaken
35min
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Geen beoordelingen
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen