Apparaten en accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u.
8 stuk
Ingrediënten
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
13 g
Calorieën
1592 kJ /
380 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Iedereen Quiche!
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Nasi Goreng
40min
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Bietencarpaccio met Burrata
Geen beoordelingen
Cashew cheddarkaas
Geen beoordelingen
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Risottata met kip en champignons
40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Groentepannenkoekjes
20min