Apparaten en accessoires
Quiche met Ricotta en Paprika
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u.
8 stuk
Ingrediënten
Deeg
-
patisseriebloem150 g
-
boter koud, in stukken70 g
-
water50 g
-
zout½ tl
-
boter koud, in stukken, om in te vetten
Beslag
-
rode paprika's (ca.250g), zie tip2
-
paneermeel3 tl
-
lente-ui in ringen2
-
basilicum, gedroogd vers geplukt½ bos
-
olijfolie10 g
-
ricotta250 g
-
bevroren doperwten120 g
-
ei4
-
maïszetmeel10 g
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
pijnboompitten50 g
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
room, 20 % vet100 g
-
paprikapoeder zoet½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
13 g
Calorieën
1592 kJ /
380 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
24 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Iedereen Quiche!
6 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Verse Tomatensoep
30min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Balletjes met dadels en noten
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Bulgur en rode linzensoep
50min
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min