Apparaten en accessoires
Spiesje van konijn, appel en pruim
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen in stukken gesneden40 g
-
sjalotten40 g
-
knoflookteentje1
-
konijnenrug800 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
gedroogde pruimen ontpit250 g
-
appels, zuur gesneden in blokjes (3 cm)300 g
-
olijfolie20 g
-
zout naar wens2 - 3 snuifjes
-
gemalen peper naar wens3 snuifjes
-
droge witte wijn30 g
-
gedroogd laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
verse rozemarijn1 takje
-
water900 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
ei pasta, vers, type tagliatelle350 g
-
gedroogde pruimen opzij gezet50 g
-
maïszetmeel10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
49.5 g
Calorieën
3649 kJ /
869 kcal
Vetten
33.8 g
Koolhydraten
87.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bananenbrood
1u. 50min
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Regenboog Veggie Pizza
Geen beoordelingen
Bloementaartje met amandelcrème
1u. 10min
Zalm met waterkerskorst
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Slasapje
Geen beoordelingen
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min