
Apparaten en accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
708.4 kcal /
2963.8 kJ
Eiwitten
12.9 g
Vetten
67.3 g
Koolhydraten
13.4 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Natrium
303.7 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Geen beoordelingen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25min
Profiteroles
2u.