Apparaten en accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Vetten
67.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Hartenbroodjes
1u.
Ananas Dessert met Meringue
25min
Zeevruchtensoep
30min
Hainanese kiprijst
1u. 20min
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min