
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g olijfolie
- 5 g verse peterselie enkel de bladeren
- 5 g verse bieslook grof gehakt
- 5 g verse salie enkel de bladeren
- 5 g verse tijm enkel de bladeren
- 5 g verse rozemarijn enkel de naalden
- 1 el mosterd
- 3 teentjes knoflook
- 1 tl gedroogd venkelzaad
- 100 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- 200 g rode uien in vieren gesneden
- 2000 g varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend
- 2 tl zeezout
- 2 ½ tl gemalen zwarte peper
- 2 venkelknollen in vieren gesneden
- 400 g peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 708.4 kcal / 2963.8 kJ
- Eiwitten
- 12.9 g
- Vetten
- 67.3 g
- Koolhydraten
- 13.4 g
- Vezels
- 3.7 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Natrium
- 303.7 mg