Apparaten en accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Vetten
67.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kantonese gebakken rijst met garnalen
50min
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Geen beoordelingen
Coconut Dream
10min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Amandelpap
10min
Dunne grissini
Geen beoordelingen