Apparaten en accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Vetten
67.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min