Apparaten en accessoires
Geroosterde porchetta met peren en uien
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
-
olijfolie10 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 g
-
verse bieslook grof gehakt5 g
-
verse salie enkel de bladeren5 g
-
verse tijm enkel de bladeren5 g
-
verse rozemarijn enkel de naalden5 g
-
mosterd1 el
-
teentjes knoflook3
-
gedroogd venkelzaad1 tl
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden100 g
-
rode uien in vieren gesneden200 g
-
varkensbuik vlees, ontbeend, met zwoerd in vlinder geopend2000 g
-
zeezout2 tl
-
gemalen zwarte peper2 ½ tl
-
venkelknollen in vieren gesneden2
-
peren geschild, klokhuis verwijderd, in vieren gesneden400 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
303.7 mg
Eiwitten
12.9 g
Calorieën
2963.8 kJ /
708.4 kcal
Vetten
67.3 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
24.4 g
Koolhydraten
13.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Pierogi met vlees
1u.
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Mojito
10min
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
Geen beoordelingen