Apparaten en accessoires
Bolognesesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
527.2 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
8.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gehaktballen in tomatensaus
3u. 40min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Omelet Caprese
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Koninginnenhapje
55min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min