
Apparaten en accessoires
Bolognesesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
348.7 kcal /
1459.1 kJ
Eiwitten
19.4 g
Vetten
25.2 g
Koolhydraten
8.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
527.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hummus
5min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Butternut en gembersoep
35min
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Koninginnenhapje
55min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.