
Apparaten en accessoires
Bolognesesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Voeding per 1 portie
Calorieën
348.7 kcal /
1459.1 kJ
Eiwitten
19.4 g
Vetten
25.2 g
Koolhydraten
8.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Natrium
527.2 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spaghetti Bolognese
40min
Rode kool met appel
1u. 10min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Gestoomde aardappel en stukjes butternut pompoen
25min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Kip tikka masala
1u. 10min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Koninginnenhapje
55min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min