Apparaten en accessoires
Bolognesesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
527.2 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
8.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Kip Fricassee met Asperges
1u.
Spaghetti Bolognese
40min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Koninginnenhapje
55min
Verse Tomatensoep
30min
Béchamelsaus
15min