Stoofvlees

4.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 porties

Ingrediënten

  • olijfolie
    40 g
  • teentjes knoflook in tweeën gesneden
    2
  • rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)
    800 g
  • ui gehalveerd
    200 g
  • boter
    30 g
  • stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)
    400 g
  • vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje
    1 tl
  • bruine suiker (optioneel)
    1 el
  • laurierbladeren, gedroogd
    2
  • tijm, verse
    2 takjes
  • zout
    1 snuifje
  • peper, gemalen
    1 tl
  • wit brood
    1 sneetje
  • mosterd
    1 el
  • azijn
    scheutje

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 1021.4 mg
Eiwitten 36.6 g
Calorieën 1717 kJ / 410 kcal
Vetten 17.4 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 25.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...