Apparaten en accessoires
Stoofvlees
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiwitten
36.6 g
Calorieën
1717 kJ /
410 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
25.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti Bolognese
40min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Risottata met kip en champignons
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Koninginnenhapje
55min