Ontdek de Thermomix® Blade Cover & Peeler

Waarom aardappelen schillen als het niet hoeft? Met de nieuwe Blade Cover & Peeler schilt uw Thermomix® TM5 of TM6 moeiteloos uw aardappelen en harde wortelgroenten voor u.

Hier zijn wat eenvoudige tips:

• De Blade Cover & Peeler wordt op het mes geplaatst. Houd het daartoe bij het centrale plastic inzetstuk vast en zorg dat de schacht met het schilmesje op de juiste plaats zit. Doe dan de groenten in de mengbeker (max. 800 g). Voor het beste resultaat gebruikt u groenten van dezelfde grootte.

• Voeg 600 g water toe, ongeacht de hoeveelheid gebruikte groenten, en voeg 1 theelepel olie (optioneel) toe om schuimvorming te voorkomen.

• Zet bij gebruik van uw Thermomix® TM6 het deksel en de maatbeker vast en start de stand "Peeler".

• Zet bij de Thermomix® TM5 het kookmandje op het mengbeker deksel in plaats van op de maatbeker en schil uw groenten in 4 minuten / snelheid 4.

• Als de cyclus klaar is, giet u de geschilde groenten af (bewaar het voedselrijke water om uw potten of tuin water te geven) en gaat u verder met de voorbereiding van uw recept.

Goed om te weten:

U hoeft uw groenten niet te wassen voor het schillen, want ze worden tegelijk met het schillen gewassen.

Gebruik stukken van dezelfde grootte en dikte om wortels te schillen.

Het resultaat zal verschillen voor groenten met dikke of dunnere schil.

Sommige groentesoorten kunnen niet met de nieuwe dunschiller geschild worden, bv. diepvriesgroenten, groenten met heel dikke schil of heel dunne schil, zoals tomaten.

Koop de uwe vandaag nog!

Opwindend! De nieuwe Blade Cover & Peeler is nu verkrijgbaar in onze e-shop. Shop dit nieuwste accessoire en begin met schillen.

Koop de uwe hier