Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 garlic cloves, halved
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz extra virgin olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges
of 7 oz red onions, cut in wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 246 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 20 mg
Alternatieve recepten
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Light Browning Onions and Garlic
20 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéed Red Peppers with Onions
25 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Sautéed Onions and Garlic
20 Min
Sautéed Onions (300 g)
20 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Grated Cheese (Medium-Hard)
5 Min
Chopped Onions
5 Min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min