Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crunchy Hazelnut Base
-
6
oz hazelnut wafer cookies, e.g. Pirouline rolled wafers
of 6 oz vanilla wafers - 5 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
- 9 oz sugar
- 37 ½ oz water divided
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
- 1 tsp lemon juice
- 1 tbsp vinegar
- 3 oz milk chocolate, broke into pieces
Truffle Filling
- 2 oz hazelnuts, without skins, toasted (see Tip)
- 14 oz milk chocolate, broken into pieces
- 7 oz heavy whipping cream
- ½ oz honey
- 2 ½ oz unsalted butter, diced
- 2 - 3 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 41.4 g
- Vetten
- 26.9 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 29.5 mg
Alternatieve recepten
Sufganiyot
2h 30min
Stout Brownies
45min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle
2 Std. 55 Min
Red Velvet Cupcakes and Cake Pops
2h 30min
Almond and Lime Slushy
10 Min
Fruit Tart
2h 40min
Crème Pâtissière
15min
Chocolate Souffles
50min
Strawberry Macaroons
50min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.