Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 2 lemons, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 60 oz water, divided
-
1
stock cube, beef or vegetable
of 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- fresh mint leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1933 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 851 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Basic Farro
35 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min
Leek and Potato Soup
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Roasted Red Pepper Aioli
20 min
Mushroom Risotto
30 min
Baked Crab Dip
15 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Parmesan Risotto (TM6)
30 min