Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Marsala wine
- 2 oz white wine
- 6 egg yolks, from large eggs
- 4 oz sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 946 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 15 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Gerbeaud Cakes
1h 20min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45min
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4 godz.
Coconut Macaroons
30min
Tomatillo Salsa
20 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Artichokes Romana
50min