Apparaten en accessoires
Caramel Sous-Vide Pineapple
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
12 pieces
Ingrediënten
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
liquid caramel divided16 oz
-
star anise divided2
-
pink peppercorns divided20
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level)
-
lemon juice1 oz
-
ice cream or coconut sorbet, to serve
-
pistachios to garnish
-
fresh mint leaves to garnish6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 2 pieces
Natrium
187.1 mg
Eiwitten
4.5 g
Calorieën
1548.4 kJ /
370.1 kcal
Vetten
6.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
1.9 g
Koolhydraten
79.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pineapple Passion
18 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
James Bond's Vesper Martini
5min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Marinara Sauce
40min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4u. 15min
Basic Basmati Rice
35min
Choron Sauce
20min
Easy Coddled Eggs
35min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 7 oz Onions
20min
Boeuf Bourguignon
11u. 25min