Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 680 mg
Alternatieve recepten
Grated Cheddar Cheese
5 Min
Chunky Guacamole
10 Min
Broccoli Stem Slaw
15 Min
Fish Ceviche
3h 25min
Cutter Beet Carpaccio
Pas d’évaluation
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
Collard Greens
1 godz. 5 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20 min
Roast Potatoes (Betty)
1 Std. 15 Min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 Min
Quick Refried Beans
20 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min