Apparaten en accessoires
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u.
8 portions
Ingrediënten
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
680 mg
Eiwitten
12 g
Calorieën
1393 kJ /
333 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
9 g
Koolhydraten
20 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Pea Soup
30 Min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Basic Soup Purée
45 Min
Carrot Ginger Soup
20 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 Min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min