Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 680 mg
Alternatieve recepten
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Shrimp Sauté
25 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Beef Wellington (Ben)
10hod. 10min
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Tuna and Amaranth Patties with Cranberry Vinaigrette Salad
45 min
Steamed Shrimp
20 min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Shrimp Cocktail
50 min