Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Multi-Color Cauliflower
- 10 oz red onions, quartered
- 2 oz extra virgin olive oil, divided
- 2 heads cauliflower, mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed
- ½ tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- 30 oz water
Béchamel Sauce
- 6 oz Gruyère cheese, aged, in pieces
- 1 oz unsalted butter
- 1 oz extra virgin olive oil
- 2 oz all-purpose flour
- 24 oz whole milk
- 1 tsp salt
- 1 tsp white pepper
- fresh thyme, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1393 kJ / 333 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 680 mg
Alternatieve recepten
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Potato Gratin (TM6)
1sa 10 dk
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Tuna Deviled Eggs
40min
Basic Jasmine Rice
35 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Grated Carrot Salad
10 dk
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1sa 10 dk
Lentil Salad
35 min
Individual Pineapple Cheesecakes
3h 50min