Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Gruyère cheese
- 64 oz vegetable broth
- 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind, or coarse grind (see Tip)
- 2 oz heavy whipping cream
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 4 oz shallots, halved
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- ¼ tsp dried chili flakes, to taste
-
16
oz baby portobello mushrooms, quartered
of 16 oz cremini mushrooms, quartered - 1 tbsp balsamic vinegar
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sugar
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 8 oz goat cheese, crumbled
- 2 - 3 oz baby arugula, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1331 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoky Black Bean Soup
35 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Creamy Tomato Soup
30 min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 Std.
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3h
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Asian Peanut Sauce
1h 20min
White Bean Salad
5min
French Onion Soup
1sa 10 dk
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1sa 10 dk
Carrot Ginger Soup
20min