Rosemary Polenta with Mushrooms
TM6 TM5

Rosemary Polenta with Mushrooms

4.0 ( 16 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 2 oz Gruyère cheese
  • 64 oz vegetable broth
  • 10 ½ oz yellow cornmeal, medium grind or coarse grind (see Tip)
  • 2 oz heavy whipping cream
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 4 oz shallots halved
  • 1 garlic clove
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ¼ tsp dried chili flakes to taste
  • 16 oz baby portobello mushrooms quartered
    of 16 oz cremini mushrooms quartered
  • 1 tbsp balsamic vinegar
  • 1 tsp sugar
  • 1 tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 2 oz unsalted butter cut into pieces
  • 8 oz goat cheese crumbled
  • 2 - 3 oz baby arugula to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
557 kcal / 2330 kJ
Eiwitten
17 g
Vetten
32 g
Koolhydraten
51 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
18 g
Natrium
1331 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten