Risotto with Broccolini

Risotto with Broccolini

4.5 48 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese in pieces
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • shallots in pieces
    2 oz
  • unsalted butter divided
    2 oz
  • salt divided, to taste, plus extra to season
    ½ tsp
  • sun-dried tomatoes, in oil undrained, julienned
    4 oz
  • fresh broccolini in florets (2 in.)
    8 oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    11 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    29 oz
  • vegetable stock paste (see Tip)
    1 heaping tsp
    1 heaping tsp homemade vegetable stock paste, (see Tip)
  • toasted pine nuts to garnish
    4 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 394 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 2025 kJ / 484 kcal
Vetten 26 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...