Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 394 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Vegetarian Chili
50 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Minestrone
45 min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Zucchini and Bacon Risotto
35 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegetable Stew
1h 15min