Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz shallots, in pieces
- 2 oz unsalted butter, divided
- ½ tsp salt, divided, to taste
- 4 oz sun-dried tomatoes, in oil, undrained, julienned
- 8 oz fresh broccolini, in florets (2 in.)
- 11 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 29 oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste (see Tip)
of 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste - 4 oz toasted pine nuts, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2025 kJ / 484 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 394 mg
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Chicken Noodle Soup
50 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Spelt Risotto with Beets and Goat Cheese
1 godz. 55 min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Mushroom Risotto
30 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Tuna Tapenade
5min
Risotto with Spinach and Peas
30 min