Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 3 ½ oz sugar
- 1 oz almonds
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 12 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 pinch salt
-
1 ½
tsp homemade vanilla sugar
of 1 tsp natural vanilla extract - 3 - 5 lemons, preferably organic, zest (1 lemon) and (4.5 oz) juice
Lemon Filling
- 5 ½ oz sugar
- 1 large egg
- 4 egg yolks, from large eggs
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
Meringue Topping
- 5 ½ oz sugar
- 4 egg whites, from large eggs
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2178 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4h 50min
Blue Cheese Soufflés
45min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Brioche
8h
Quiche Lorraine
50min
Whipped Cream
10 min
Caramel Sauce
1h 30min
Orange Buttermilk Chess Pie
4h 15 min
Quick Cheese Soufflés
45min
Passion Fruit Tart with Meringue
5h 10min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 Std. 15 Min