Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 3 ½ oz sugar
- 1 oz almonds
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces, plus extra to grease
- 12 oz all-purpose flour
- 1 large egg
- 1 pinch salt
-
1 ½
tsp homemade vanilla sugar
of 1 tsp natural vanilla extract - 3 - 5 lemons, preferably organic, zest (1 lemon) and (4.5 oz) juice
Lemon Filling
- 5 ½ oz sugar
- 1 large egg
- 4 egg yolks, from large eggs
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
Meringue Topping
- 5 ½ oz sugar
- 4 egg whites, from large eggs
- 1 pinch salt
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 2178 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.8 g
Alternatieve recepten
Lemon Curd
1h
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1h
Sugar Glaze
5min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Quiche Lorraine
50min
Vanilla Sugar
72 godz.
Classic Quiche Lorraine
2h 45min
Lemon Curd
20 min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Pie Crust
5min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Key Lime Pie
4 Std. 40 Min