Compatibele versies
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cream Puff Pastry
- 5 ½ oz water
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp sugar
- 4 ½ oz all-purpose flour
- 3 jumbo eggs
Chocolate Sauce
- 9 oz dark chocolate, 70% cocoa, cut into pieces
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 7 oz whole milk
- vanilla ice cream, homemade or ready-made
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 995 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Vanilla Ice Cream
12h
Lemon Sorbet
8 Std. 30 Min
Hollandaise Sauce
15min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Meringue Ghosts
12h 25min
Chocolate Mousse
3h 20min
Butterscotch Pudding
35min
Chocolate Pudding
1h 20 min
Buttercream Frosting
5 Min
Lemon Pound Cake
2 godz.
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2 godz.