Compatibele versies
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cream Puff Pastry
- 5 ½ oz water
- 3 oz unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp sugar
- 4 ½ oz all-purpose flour
- 3 jumbo eggs
Chocolate Sauce
- 9 oz dark chocolate, 70% cocoa, cut into pieces
- 1 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 7 oz whole milk
- vanilla ice cream, homemade or ready-made
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 995 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 1.8 g
Alternatieve recepten
Béchamel Sauce
15 Min
Vanilla Ice Cream
12h
Brioche
8h
Quick Puff Pastry
1h 20min
Fruit Tart
2h 40min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Cream Puff Pastry (Choux Pastry)
2h
Portuguese Custard Tarts
1 Std. 10 Min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Cheesecake (Baked)
7 Std. 20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Crème Caramel (Flan)
3 godz.