Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g pork shoulder loin, cut in strips (1 cm)
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g hot water
- 1 - 2 tbsp tamarind paste, adjust to taste
- 80 g onions
- 100 g shallots
- 10 g garlic cloves
- 4 - 6 dried chillies, soaked to soften
- 4 - 6 fresh red chillies
- 10 g fresh ginger
- 10 g galangal
- 20 g water
- 40 g oil
- 2 stalks fresh lemongrass
- 2 - 3 tbsp curry powder
- 2 kaffir lime leaves, shredded
- 180 g fresh coconut milk
- 1 tsp salt
- 10 g lump sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1527 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dried Chilli Chicken with Potato
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Braised Chicken with Mushroom
1u. 30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2u. 25min
Taiwanese three cup chicken
20min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 Std. 5 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min