Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Slaw
- 1 jalapeño chili, stem removed
- ¼ bunch cilantro, leaves and tender stems
- 12 oz cabbage, cored, cut into wedges
- 2 oz mayonnaise
- 1 oz lime juice
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fish
- 4 oz panko
- 3 oz cornstarch
- 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz mayonnaise
- 2 tsp yellow mustard
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp onion powder
- 1 tsp dried Mexican oregano
- ½ tsp ground cumin
- 24 oz cod fish fillet, cut into pieces (1 in. x 3 in. strips)
-
12
corn tortillas, warmed (see Tip)
of 12 flour tortillas, warmed (see Tip) - Mexican crema, (see Variation)
- 2 limes, cut into wedges
- Voeding
- per 1 pieces
- Calorieën
- 1154.8 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 13.2 g
- Verzadigd vet
- 3.7 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 449.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cali Burger with Avocado Ranch
50min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Philly Cheesesteak
50min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tex-Mex Bowl
50min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Jersey Beef
30min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Basil Peach Sorbet
10min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.