Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (optioneel)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Eiwitten
- 46.5 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 36.3 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1237.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4 Std. 20 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Cheese Blintz Soufflé
1 Std. 10 Min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Korean beef bulgogi stir-fry with rice
1h 50 min
Buffalo chicken wings
45 min