
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Vegetable Filling
- 1 ½ oz water
- 10 oz cremini mushrooms sliced
- 1 oz unsalted butter cold, in 1 cube
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz soy sauce to taste
- 4 oz yellow onions cut into pieces
- 2 oz celery cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 2 oz unsalted butter diced, plus extra to grease
- 2 oz all-purpose flour
- 1 tsp dried basil (optioneel)
- 6 oz broccoli florets
- 6 oz zucchini cut into pieces (½ in.)
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon leaves only
- 8 oz vegetable stock
- 6 oz asparagus cut into pieces (1 in.)
- 4 oz fresh green peas
- 8 oz carrots cut into rounds (½ in.)
- 6 oz fresh corn kernels
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Drop Biscuits
- 4 oz Parmesan cheese cut into pieces
- 7 ½ oz all-purpose flour
- 1 ½ tsp baking powder
- ¾ tsp baking soda
- 1 tsp sugar
- 1 tsp salt
- 4 oz unsalted butter diced, frozen
- ½ bunch fresh chives minced
- 8 oz buttermilk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 428.8 kcal / 1794 kJ
- Eiwitten
- 13.2 g
- Vetten
- 26.5 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Natrium
- 1139.1 mg