Compatibele versies
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb Butter
- 3 sprigs parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 3 - 4 fresh sage leaves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 10 fresh chives, in pieces (1 in.)
- ½ - 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 oz unsalted butter, softened
Vegetables and Steaks
- 1 - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, plus extra to garnish
- 1 oz vegetable oil, plus extra to brush
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 16 oz potatoes, peeled, cubed (1 in.)
- 20 oz water
- 12 oz broccoli florets
- 4 sirloin steaks (1½ in. thick)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 33 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 1148 mg
Alternatieve recepten
5 Ingredient BBQ Pulled Chicken
15 Min
Aji Verde Sauce
1 Std.
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 Std.
Caramel Apples
1h 45min
Southern Potato Salad
1 Std. 15 Min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 Std. 10 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Jersey Beef
30min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.