Compatibele versies
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4 Std.
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1h
Mexican Spare Ribs
50min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40 min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min