Compatibele versies
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8sa 45 dk
Caesar Salad
30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2 godz. 15 min
Steak au Poivre
20min
Mexican Spare Ribs
50min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min