Compatibele versies
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spice Rub
- 1 Tbsp juniper berries
- 1 Tbsp coriander seeds
- 1 Tbsp black peppercorns
- 1 Tbsp whole allspice berries
- ½ Tbsp coarse sea salt
- 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 1000 - 1200 g beef topside
Roasting Meat and Purée
- 100 g sun-dried tomatoes, drained
- 1000 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 300 g milk
- 1 garlic clove
- 1 tsp fine sea salt
- 30 g unsalted butter, diced
Red Wine Sauce
- 100 g shallots, halved
- 20 g unsalted butter, diced
- 200 g dry red wine
- 70 g water, plus 1 Tbsp
- 1 - 2 Tbsp redcurrant jelly, to taste
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp cornflour
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2266 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 7.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
1 Std.
Beef Goulash
2 godz. 45 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1h 40min
Irish Seafood Chowder
55min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min