Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g chicken breasts, skinless, halved horizontally
- 75 g walnut halves
- 250 g mayonnaise
- 1 stalk celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)
- 200 g seedless red grapes, halved
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, finely chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 187.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8h 30min
Sous-vide Steak
1h 30 min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM5)
1hod. 45min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Frangipane Cake
1hod. 45min
Tiramisu
5h 20min
Chocolate, Rum and Espresso Pudding with Chocolate Caramel Sauce
1hod.
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Pesto Star Bread
2 godz. 50 min