Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux Pastry
- 80 g unsalted butter, diced
- 150 g water
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Filling
- 1000 g water
- 500 g chicken breasts, skinless, halved horizontally
- 75 g walnut halves
- 250 g mayonnaise
- 1 stalk celery (approx. 80 g), thinly sliced (5 mm)
- 200 g seedless red grapes, halved
- 2 Tbsp fresh tarragon leaves, finely chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1059.8 kJ / 253.3 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 187.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Emmental Gougères
50min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
Keine Bewertungen
Cranberry Cream Cheese Dip with Biscotti Tree
1 godz.
Profiteroles
2h 15min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Choux Pastry
2 godz.
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 min
Crème Pâtissière
15min
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Baked Vanilla Cheesecake
13h 25min