Apparaten en accessoires
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 55min
8 portions
Ingrediënten
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)400 g
-
water250 g
-
butter for greasing
-
brioche bread sliced (approx. 12 slices)370 g
-
sultanas100 g
-
whole milk480 g
-
golden caster sugar50 g
-
large eggs2
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
1333 kJ /
319 kcal
Vetten
11.5 g
Koolhydraten
45.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetable Sweet Bakes
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland