Apparaten en accessoires
Rhubarb and Ginger Tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portions
Ingrediënten
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
74.4 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Vetten
18.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
62.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10 min.
Spiced Apple Pie (TM5)
Nu există evaluări
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20 min.
Mocaccino Budino - Budino mocaccino
6h 15 min.
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3h
Strawberry and Amaretti Cheesecake
3h 35 min.
Chocolate Peach Trifle
1h 20 min.
Chocolate Orange Steamed Pudding
3h
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30 min.
Red Berry Cheesecakes in Jars
4h
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2h 15 min.