Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g ginger cake, sliced (1 cm)
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 150 g unsalted butter, cold, diced
- 20 - 40 g water
- 1 tsp caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 150 g brown sugar
- 500 g rhubarb, peeled, cut in pieces (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1828.9 kJ / 437.1 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 62.7 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 74.4 mg
Alternatieve recepten
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Rhubarb Fool
1h 10min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
3h 40 min
Brandy Sauce
10min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 Std. 10 Min
Porridge with fresh fruit
15min
Crêpes Suzette
35min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6h 30min
Mandarin and White Chocolate Trifle
6h
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h
Lemon Posset
2h 40min