Rhubarb and Ginger Tart

Rhubarb and Ginger Tart

3.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portions

Ingrediënten

  • ginger cake sliced (1 cm)
    200 g
  • plain flour plus extra for dusting
    300 g
  • unsalted butter cold, diced
    150 g
  • water
    20 - 40 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • fine sea salt
    1 pinch
  • brown sugar
    150 g
  • rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 74.4 mg
Eiwitten 5.8 g
Calorieën 1828.9 kJ / 437.1 kcal
Vetten 18.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 62.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...