Apparaten en accessoires
Rhubarb and Ginger Tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
8 portions
Ingrediënten
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
74.4 mg
Eiwitten
5.8 g
Calorieën
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Vetten
18.7 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
11.3 g
Koolhydraten
62.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Coffee and Walnut Cake
1u. 10min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5u.
Carrot and Ginger Soup
5min
Jerk Spice Rub
Geen beoordelingen
Leek and Potato Soup
1u.
Leek and potato soup
45min
Vanilla ice cream
12u.
Peach Pavlova
5u. 30min
Creamy Tomato Soup
25min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25u.
Sweet and sour chicken with rice
40min
Ginger Flapjacks
1u. 30min