Apparaten en accessoires
Chopped Vegetable Salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 50 g celeriac, 100 g raw beetroot, 250 g carrots, 100 g apple), peeled as needed, cut in pieces (3 cm)500 g
-
oil20 g
-
lemon juicevinegar20 g
-
herb saltfine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honeysugar½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
609 mg
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
627.1 kJ /
149.9 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
15.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook 2018
174 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Boiled Eggs
20min
Creamy Tomato Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Beetroot salad
10min
Apple sauce
20min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Ratatouille
40min
Mashed Potatoes
45min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1u.
Vegetable pasta sauce
40min
Red Pepper Houmous
5min
Tomato Sauce
40min