Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g mixed nuts (e.g. almonds, walnuts)
- 30 g extra virgin olive oil
- 50 g onions, quartered
- 1300 g ripe tomatoes (Ø 5-6 cm)
- 100 g fresh mushrooms (e.g. button, oyster)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
10 - 12
fresh mint leaves
of 1 tsp dried mint - 4 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only, plus extra for garnishing
- 75 g white long grain rice
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g
Alternatieve recepten
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Lentil moussaka
2h 20min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 min
Tofu stew
30 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Balsamic salmon and courgette noodles
25 min
Chickpea Pancakes
20 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 Std. 10 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h