Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 1 tomato)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 70 g onion, halved
- 130 g leek
- 180 g mixed peppers, cut in 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g fresh button mushrooms, whole, stems removed (approx. 6-7 mushrooms)
- 100 g carrot, peeled, ends removed
- 150 g Emmental cheese, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh parsley, cut in pieces
- 150 g crème fraîche
- 40 g olive oil
- 50 g fresh baby spinach
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 pieces flour tortillas (approx. Ø 25 cm)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1654.1 kJ / 395.3 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 36.7 g
- Vetten
- 22.6 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 812 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta alla Nerano
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Smoky Paprika Rub
5min
Grab and Go Breakfast Wrap
30min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 Std.
Vegan Mushroom Bowls
1h 20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2u. 10min
Vegan Spanish Omelette
40 min