Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bunch fresh mint leaves (approx. 5 g)
- 1 bunch coriander leaves (approx. 5 g)
- 500 g lamb meat, diced (2-3 cm)
- 2 Tbsp garam masala
- 30 g vegetable oil, plus extra for frying
- 150 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 200 g butternut squash, diced (2-3 cm)
- 150 g red split lentils, rinsed
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 500 g water, hot
- 20 g rogan josh curry paste (or other indian curry paste)
- 15 g tamarind paste
- 25 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 30 g lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 36.9 g
- Koolhydraten
- 41.5 g
- Vetten
- 20.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Lamb Dhansak
50 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Lamb Keema with Peas
1h
Chicken Saag
50 min
Pilau Rice
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35 min.
Chicken Jalfrezi
1h
Cape Malay Chicken Curry
1h
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Prawn Bhuna
30 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min