Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
- 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
- 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 30 g plain flour
-
½
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of ½ tsp beef stock paste, homemade - 250 g water
- 250 g Guinness®
- 250 g button mushrooms, quartered
- 12 fresh oysters, shucked, with any juices
- 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
- 1 medium egg, beaten
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2321.8 kJ / 554.9 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1088.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef, Ale and Dumpling Stew
1sa 55 dk
Mini Minced Beef Pies with Steamed Vegetables
40 min
Grated Potato Pancakes (TM5)
35 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Welsh Cakes
35 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Traditional Irish Stew
2h 40min
Venison and Potato Goulash
50 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min