Apparaten en accessoires
Steak, Guinness® and Oyster Pie
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
6 portions
Ingrediënten
-
olive oil for frying1 - 2 Tbsp
-
stewing steak cut in pieces (4 cm)675 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves2
-
onions quartered250 g
-
plain flour30 g
-
½ tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water250 g
-
Guinness®250 g
-
button mushrooms quartered250 g
-
fresh oysters shucked, with any juices12
-
puff pastry, ready-rolled at room temperature (see tip)1 sheet
-
medium egg beaten1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
1088.5 mg
Eiwitten
37.2 g
Calorieën
2321.8 kJ /
554.9 kcal
Vetten
28.8 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
7.9 g
Koolhydraten
34.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Irish Cooking
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken and Ham Vols Au Vents
1 godz. 20 min
Beef and Beer Pie
1 godz. 40 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1 godz. 45 min
Cauliflower Cheese
50 min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 godz. 10 min
Chilli Con Carne
35 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken and Leek Pie
1 godz. 20 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min