Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef and Beer Stew
- 40 g olive oil
- 600 g stewing steak, cubed (2 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinch ground black pepper
- 150 g onions, quartered
- 150 g leeks, sliced
- 15 g cornflour
- 250 g water
- 330 g dark beer
- 1 tsp fresh thyme leaves
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
-
½
tsp meat stock paste
of ½ meat stock cube (for 0.5 l)
Pastry and Assembly
- 150 g plain flour
- 65 g unsalted butter, cold, diced
- 1 medium egg
- ½ tsp fine sea salt
- 1 egg yolk, lightly whisked, for glazing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2711 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Leek Pie
1 Std. 20 Min
Best Beer Battered Fish
30min
Steak and Kidney Pudding
5h
Toad in the Hole
1h
Yorkshire Pudding
1h
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 Std.
Chinese Pork with Vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2u. 30min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 Std. 40 Min
Cauliflower Cheese
50 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min