Compatibele versies
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g plain flour
- 30 g milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 10 g water, warm
- 10 g caster sugar
- 3 medium eggs
- 2 tsp fine sea salt
- 150 g unsalted butter, at room temperature, diced (1 cm)
Filling
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g mozzarella cheese
- 2 garlic cloves
- 200 g pork belly, boneless and skinless, cut in pieces (2 cm)
- 1 Tbsp olive oil
- 100 g fennel, thinly sliced
- 200 g Swiss chard, cut in pieces (2 cm)
- 200 g water
- 1 Tbsp fresh dill, finely chopped
- ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- plain flour, for dusting
- 80 g soft goat's cheese, crumbled
- 1 egg
- 1 Tbsp milk
- 2 - 3 Tbsp sunflower seeds
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 328.5 kJ / 78.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 4.8 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Scandinavian Brunch Roll
4 Std. 10 Min
Key Lime Pie
4h 40min
Angel Food Cake
1 godz. 10 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 Std. 45 Min
Tomato Pie
3 Std.
Crayfish Pies
1h 15 min
Blueberry and Lavender Bundt Cake
2 godz. 45 min
Mocha Cake
2h 5 min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1 Std. 20 Min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min