Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 140 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch fine sea salt
- 70 g unsalted butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- 30 g icing sugar
- 2 egg yolks, from large eggs
- 1 Tbsp whole milk
Filling
- 200 g pecan nuts
- 60 g soft dark brown sugar
- 60 g unsalted butter, soft
- 110 g maple syrup
- 2 large eggs
- 2 - 3 Tbsp apricot jam
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Choux Pastry
2 godz.
Pear Frangipane
1 godz. 30 min
Strawberry Bavarois
6h
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Mini Choux with Strawberries
2 godz. 10 min
Carrot Cake Cupcakes
1hod. 20min
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
11 godz.
Amarula Panna Cotta with Coffee Sauce
8 godz. 30 min
Lemon meringue tart
2h 30min
Mango Swiss Roll
40min
Apple Crumble Cake
1h 10min