Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Raspberry Confit
- 12 oz fresh raspberries
- 1 tbsp lemon juice
- 1 oz sugar
- ¾ tsp pectin
Almond Cake
- 6 oz almond paste, softened
- 6 oz unsalted butter, diced, room temperature
- 6 oz sugar
- 4 ½ oz almond flour
- 6 oz sour cream
- 3 large eggs
- 1 tbsp baking powder
- ⅛ tsp salt
White Chocolate Rose Water Vanilla Mousse
- 2 sheets gelatin, silver grade
- ice water, to cover
-
6
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
of 6 oz white chocolate 35%, high quality chips or chunks - 1 vanilla bean
- 2 oz whole milk
- 16 oz heavy whipping cream, divided
- 1 - 2 tsp rose water, to taste
Mirror Glaze
- 8 oz water, plus 6 tbsp to soak gelatin powder
-
1
tbsp gelatin powder, unflavored
of 4 ½ sheets gelatin, silver grade (see Tip) - 6 oz sugar
- 2 tsp glucose (see Tip)
- 5 ½ oz heavy whipping cream
-
5 ½
oz white chocolate Valrhona Ivoire 35% (see Tip)
of 5 ½ oz white chocolate 35% high quality chips or chunks - 1 - 3 tsp gel food coloring, red, to desired tint
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 155 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Babka
3 Std.
Peach Cobbler
2h 35 min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25 min
Mini rum baba bundts
2h
Chocolate and Caramel Millefeuille
3 Std. 50 Min
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons
17h 20min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25 min
Raspberry Liqueur
172h 10min
Avocado mayonnaise
15min
Budín de Pan Cubano (Bread Pudding)
3 Std.
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3sa 10 dk
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18h 25min