Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Cake
- 3 ½ oz dry-roasted peanuts
- 4 oz pitted dates, halved
- 2 large eggs
- 1 oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 1 tsp vanilla extract
- 7 oz buttermilk
- 3 ½ oz all-purpose flour
- 1 oz cocoa powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 1 - 2 pinches salt
Cake Pops
- 1 tbsp freeze-dried raspberries
- 1 oz dry-roasted peanuts
- 3 ½ oz crunchy peanut butter, unsweetened
-
14
oz dark chocolate, in pieces (see Tip)
of 14 oz white chocolate, in pieces (see Tip) - 1 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- unsweetened shredded coconut, raw or toasted, to coat (optioneel)
- sugar sprinkles, colored, to decorate (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 19.2 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 126.8 mg
Alternatieve recepten
Cranberry Pear Cider
25min
Sea Salt Caramel Cookies
24 Std. 50 Min
Black Velvet Halloween Cake
1 godz.
Chocolate Cookie Churros
2 godz.
Spooktacular Snow Cones
10min
Waffles
25min
Cake Pops
2 godz.
Sugar Cookie Pastry
1h 50min
Chocolate Porter Brownies
45 min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Rainbow Cake
2 Std. 10 Min
Cake Pops
2 godz.