Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 2 oz water
- 2 ½ oz unsalted butter, room temperature
- 4 oz sour cream
- 2 ½ oz sugar
- 17 oz bread flour, plus extra to dust
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tbsp active dry yeast
- 2 large eggs
- vegetable oil, to grease
Filling
- 2 oz unsalted butter, melted
- 6 oz light brown sugar
- ¼ tsp vanilla extract
- 2 tsp ground cinnamon
- ⅛ tsp fine sea salt
- 4 oz raisins
- 2 oz chopped pecans
Glaze
- 5 oz sugar
- 4 oz cream cheese, room temperature
- ⅛ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp vanilla extract
- 2 tsp heavy whipping cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1886.1 kJ / 450.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 9.3 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.2 mg
Alternatieve recepten
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Waffles
25 Min
Cinnamon and Date Twist
50min
Bavarian Pretzels
55 min
S'more Brownie Cups
55 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2h
Chocolate Fudge Cake
2h
Devil's Food Cake
1 Std. 20 Min
Angel Food Cake
1 Std. 10 Min
New York Cheesecake
9h 30min
Chocolate Chip Cookies
50min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h