Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
- 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
- 170 g polenta
- 135 g plain flour
- 40 g granulated sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g buttermilk
- 2 medium eggs
- 130 g tinned sweetcorn, drained
Maple Butter
- 110 g unsalted butter, soft
- 30 g milk
- 2 Tbsp maple syrup
- 1 tsp soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornbread
1h
Lemon Caper Aioli
10 Min
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1 Std. 40 Min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Sumac and Tahini Houmous
10 Min
Middle Eastern Aubergine Pies
2 Std.
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Key Lime Pie
4 godz. 40 min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Texas Cornbread
35 min
Orange and Poppy Seed Yoghurt Dressing
5min
Plum Lattice Tart
2h 20min