Apparaten en accessoires
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 portions
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
-
fresh jalapeño chillies halved, to taste2 - 3
-
polenta170 g
-
plain flour135 g
-
granulated sugar40 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing60 g
-
buttermilk250 g
-
medium eggs2
-
tinned sweetcorn drained130 g
Maple Butter
-
unsalted butter soft110 g
-
milk30 g
-
maple syrup2 Tbsp
-
soft dark brown sugar1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
565 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1618 kJ /
387 kcal
Vetten
21 g
Verzadigd vet
13 g
Koolhydraten
41 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoury
58 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cornbread
1u.
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1u. 30min
Apple Butter
1u. 30min
Pumpkin Pie
5u. 50min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1u. 55min
Biscuits and Gravy
40min
Refried Beans
20min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1u. 50min
Orzo Salad with Artichoke and Feta
25min
Pears, Cheese and Honey
15min
Asian Vinaigrette
5min
Peshwari Naans
2u.