Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
- 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
- 170 g polenta
- 135 g plain flour
- 40 g granulated sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g buttermilk
- 2 medium eggs
- 130 g tinned sweetcorn, drained
Maple Butter
- 110 g unsalted butter, soft
- 30 g milk
- 2 Tbsp maple syrup
- 1 tsp soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Cornbread
1h
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2h
Pumpkin Pie
5h
Coconut Pie
1h 35 min.
Cornbread
40 min
Spiced Eggnog
4h 30min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min.
Breaded Celeriac with Herby Yoghurt Sauce
1h
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Spiced Pear Jam and Chorizo
1h 35 min.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min