Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
- 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
- 170 g polenta
- 135 g plain flour
- 40 g granulated sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g buttermilk
- 2 medium eggs
- 130 g tinned sweetcorn, drained
Maple Butter
- 110 g unsalted butter, soft
- 30 g milk
- 2 Tbsp maple syrup
- 1 tsp soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35min
Cornbread
40min
Jalapeño Popper Dip
1u. 10min
Pumpkin Butter
35min
Spiced Autumn Fruit Cobbler
1 Std. 20 Min
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2 Std. 30 Min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1u. 10min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3u. 40min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1h 30min
Cornbread
1u.
Cornbread with jalapeño honey butter
55 Min