Jalapeño Cornbread with Maple Butter

Jalapeño Cornbread with Maple Butter

4.3 22 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
8 portions

Ingrediënten

Jalapeño Cornbread
  • fresh jalapeño chillies halved, to taste
    2 - 3
  • polenta
    170 g
  • plain flour
    135 g
  • granulated sugar
    40 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    60 g
  • buttermilk
    250 g
  • medium eggs
    2
  • tinned sweetcorn drained
    130 g
Maple Butter
  • unsalted butter soft
    110 g
  • milk
    30 g
  • maple syrup
    2 Tbsp
  • soft dark brown sugar
    1 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 565 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1618 kJ / 387 kcal
Vetten 21 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...