Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jalapeño Cornbread
- 2 - 3 fresh jalapeño chillies, halved, to taste
- 170 g polenta
- 135 g plain flour
- 40 g granulated sugar
- 1 ½ tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 60 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 250 g buttermilk
- 2 medium eggs
- 130 g tinned sweetcorn, drained
Maple Butter
- 110 g unsalted butter, soft
- 30 g milk
- 2 Tbsp maple syrup
- 1 tsp soft dark brown sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1618 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Cardamom and Rose Shortbread
1h 30min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Texas Cornbread
35min
Italian Sausage and Orzo Soup
35min
Cornbread
1h
Green Leek Gomasio
40min
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1h
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50min
Cornbread with jalapeño honey butter
55min
Maple, Pecan and Banana Bread
1h 30min