Compatibele versies
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 500 g fresh spinach leaves
- 40 g plain flour
- 200 g semolina, plus extra for dusting
- 250 g ricotta cheese
- 1 large egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches dried chilli flakes
- water, for cooking
To Serve
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 100 g salted butter, diced, for frying
- 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
- fine sea salt, to taste
- dried chilli flakes, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 368 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Kale Meat(less) Balls
30 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9 godz. 45 min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Emmental Gougères
50 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min
Pissaladière
1h 30min
Salmon tartare
25 Min
Tuna Tapenade on Cucumber
10min
Tuna Tapenade
5 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min