Compatibele versies
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 500 g fresh spinach leaves
- 40 g plain flour
- 200 g semolina, plus extra for dusting
- 250 g ricotta cheese
- 1 large egg
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp fine sea salt, or to taste, plus extra for cooking
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
- 2 pinches dried chilli flakes
- water, for cooking
To Serve
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- 100 g salted butter, diced, for frying
- 10 - 12 fresh sage leaves, for frying
- fine sea salt, to taste
- dried chilli flakes, for serving (optioneel)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 368 kJ / 88 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 5.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Polenta with Ratatouille
1sa 20 dk
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3sa 20 dk
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1u. 35min
Tabbouleh-stuffed Peppers
50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Squid à la provençale
55min
Spinach and Cheese Soufflés
35 dk