Compatibele versies
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
of pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3751 kJ / 896 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1576 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crusty Spelt Bread
2sa 20 dk
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h
Grape and Cava Trifle
4小时 30 分钟
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM6)
Geen beoordelingen
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad (TM6)
30min
Pineapple and Coconut Ice Cream Sundae
11 godz.
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 dk