
Apparaten en accessoires
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 40min
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Voeding per 1 portion
Calorieën
896 kcal /
3751 kJ
Eiwitten
53 g
Vetten
61 g
Koolhydraten
28 g
Vezels
6 g
Verzadigd vet
25 g
Natrium
1576 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slow Cook Mode
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland