Compatibele versies
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 15 g fresh parsley leaves
- 3 garlic cloves
- 300 g onions, quartered
- 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 30 g olive oil
- 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - 350 g water
- 120 g red wine
-
100
g pearl onions, fresh, peeled, whole
of pearl onions, frozen - 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
- 330 g boiling water
- 125 g milk
- 1 tsp salt
- 30 g unsalted butter, diced
- fresh parsley leaves, chopped, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3751 kJ / 896 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 61 g
- Verzadigd vet
- 25 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1576 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM6)
7h
Chicken in Yoghurt
1h
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Furikake Seasoning
1 godz. 5 min
Roasted Red Pepper Shots
30 min
Chicken and Barley Stew
50min
Marmalade Margarita
5 min