Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Thermomix Friend vereist

Voor de bereiding van dit recept hebt u een Thermomix Friend nodig. Meer informatie

Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
TM6 + Thermomix® Friend

Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta

4.5 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 15 g fresh parsley leaves
  • 3 garlic cloves
  • 300 g onions, quartered
  • 400 g carrots, sliced diagonally (2 cm)
  • 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g olive oil
  • 950 g oxtail, cut in pieces (see tip)
  • 1 beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    of 1 heaped tsp meat stock paste, homemade
  • 350 g water
  • 120 g red wine
  • 100 g pearl onions, fresh, peeled, whole
    of pearl onions, frozen
  • 100 g quick polenta (5-8 minutes cooking time)
  • 330 g boiling water
  • 125 g milk
  • 1 tsp salt
  • 30 g unsalted butter, diced
  • fresh parsley leaves, chopped, for garnishing

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3751 kJ / 896 kcal
Eiwitten
53 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
61 g
Verzadigd vet
25 g
Vezels
6 g
Natrium
1576 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten