Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g cumin seeds
- 30 g coriander seeds
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 garlic cloves
- 1 fresh red chilli, small, deseeded
- 10 g fresh coriander, large stalks removed
- 150 g olive oil
- 1 lemon, juice and finely grated zest
- 2 tsp white wine vinegar
- 1 tsp sweet paprika
- 1 tsp ground turmeric
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ⅛ - ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 300 g
- Calorieën
- 7373.1 kJ / 1762.2 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 65.2 g
- Vetten
- 169.9 g
- Verzadigd vet
- 22.1 g
- Vezels
- 27.3 g
- Natrium
- 1531.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Zaalouk
1h 5min
Chicken Pastilla
1h 25 min
Flatbread (Manakish) with Za'atar
1 godz. 40 min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1h 20 min
Spinach Fatayers
2 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Harissa sauce
10 Min
Tuna Tapenade
5min
Beef Rendang
2 Std. 30 Min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Asian Vinaigrette
5min