Compatibele versies
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 700 g green asparagus
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g basmati rice
Berry Foam
- 140 g caster sugar
- 500 g frozen mixed berries
-
10 - 30
g lime juice
of lemon juice - 1 egg white, from medium egg
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
- 100 g liquid vegetable stock
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 916 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Orange Zest Infusion
25min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Cod with Citrus Butter; Warm Chocolate Chip Muffins
Brak ocen
Beef Goulash
2h 45min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Garlic Lobster Ciabatta Pizza - Pizza ciabatta con aragosta all'aglio
11 Std.
Potato Salad with Quail Eggs, Capers and Anchovies
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min