Compatibele versies
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 700 g green asparagus
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1200 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 200 g basmati rice
Berry Foam
- 140 g caster sugar
- 500 g frozen mixed berries
-
10 - 30
g lime juice
of lemon juice - 1 egg white, from medium egg
Lemon Sabayon Sauce and Finalisation
- 100 g liquid vegetable stock
- 4 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 15 g freshly squeezed lemon juice
- 40 g extra virgin olive oil
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2580 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 916 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Pea Soup
40min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Roasted Banana Affogato
10 Std. 55 Min
French Brunch
Geen beoordelingen
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7sa 20 dk
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 dk