Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 3 oz Stone's Green Ginger Wine
-
24
oz pork tenderloin (approx. 2-3 fillets), trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.)
of 24 oz center cut bone-in pork loin, trimmed and cut into strips (½ in. x 4 in.) - 2 tbsp hoisin sauce
- 1 tsp olive oil
Black Bean Sauce
- ½ - 1 fresh chili, seeds removed if preferred (e.g. serrano) (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 1 can low sodium black beans (approx. 15 oz)
- 2 oz soy sauce
-
1
tsp sesame oil
of 1 tbsp Chinese cooking wine - 3 oz water
- 1 tsp brown sugar
Rice and Vegetables
- 10 ½ oz long-grain white rice
- 32 oz water
- 1 bunch broccolini (approx. 6.5 oz), trimmed and cut into thirds
- 1 can bamboo shoots (approx. 8 oz), rinsed and drained
- 1 green onion, trimmed and thinly sliced, to garnish
- 1 - 2 sprigs fresh cilantro, leaves only, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1726 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet and Sour Pork
35 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Asian-Style Sautéed Rice
35 min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Coq au Vin
1h 40min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Beef Stroganoff
40min
Beef Pot Pies
1 godz. 55 min