Vegetable Stock Base

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
36 oz

Ingrediënten

  • fresh parsley (leaves and tender stems)
    1 oz
    1 tsp dried parsley, (leaves and tender stems)
  • dried bay leaf
    1
  • fresh oregano
    2 tbsp
    2 tsp dried oregano
  • fresh thyme (leaves only)
    1 tbsp
    1 tsp dried thyme, (leaves only)
  • carrots in pieces (2 in.)
    8 oz
  • tomatoes halved
    5 oz
  • celery in pieces (2 in.)
    4 oz
  • onions quartered
    4 oz
  • cremini mushrooms
    4 oz
  • potatoes cubed (2 in.)
    3 oz
  • garlic cloves
    2
  • dehydrated onions
    3 tsp
  • dehydrated garlic
    1 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • nutritional yeast
    6 tbsp
  • liquid aminos, e.g. Bragg®
    4 tbsp
  • salt
    2 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 oz

Eiwitten 1.4 g
Calorieën 126.8 kJ / 30.3 kcal
Vetten 0.9 g
Vezels 0.9 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...