Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Guacamole
5 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2h 45min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Beet Salad
15min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min