Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Brown Rice Salad with Turmeric Dressing
1 godz.
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1 godz. 5 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Egg Puffs
25 Min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Beet Salad
15 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2 Std. 15 Min