Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 oz butternut squash
- 25 oz water
- 10 oz raw beets, peeled, quartered
- 4 oz green apple, quartered
- 1 oz pomegranate molasses
- 1 oz honey
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 8 oz plain, unsweetened yogurt, to taste, to serve
- fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 724 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Sous-vide Artichokes
55min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Fish Tacos
45min
Collard Greens
1h 5min
Tuna Tapenade
5 dk
Pumpkin Soup with Crispy Chickpeas
1h
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Spinach and Artichoke Dip
20min