Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (optioneel)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Blood Orange and Rosemary Gin Fizz
15 Min
Honey Pear Vinaigrette
5 Min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Soubise Sauce
30 Min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 Std.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Potatoes with Bacon and Hash
2 Std. 15 Min
Aperol Spritz®
10 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 Min
Apple Lime Vinaigrette
5 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min