
Apparaten en accessoires
Peeler Warm Potato Salad
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
water divided42 oz
-
extra virgin olive oil (optioneel) divided (see Tip)2 tsp
-
russet potatoes divided, cut into pieces (2 in. wide)32 oz
-
beef broth10 oz
-
large eggs (optioneel) rinsed4 whole
-
honey1 tbsp
-
whole grain Dijon mustard4 tbsp
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
celery thinly sliced2 stalks
-
dill pickle diced small1
-
fresh chives chopped, plus extra to garnish10 - 15
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
paprika to garnish, to taste
Voeding per 1 portion
Calorieën
185.3 kcal /
775.2 kJ
Eiwitten
4.7 g
Vetten
5.1 g
Koolhydraten
31.7 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
0.7 g
Natrium
387.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten