Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (optioneel)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Spaghetti Carbonara
40min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Korean Fried Chicken
Geen beoordelingen
Orange Honey Cheesecake Phyllo Cups
1h 10min
Cod in Herb Crust, Rice and Lemon Sauce
40min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2h 25min
Champagne Jellies
2h 30min
Stracciatella Ice Cream
13h 30min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30min
Poppy Seed Dressing
5min
Ratatouille (Confit Byaldi)
2h