Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 42 oz water, divided
- 2 tsp extra virgin olive oil, divided (see Tip) (optioneel)
- 32 oz russet potatoes, divided, cut into pieces (2 in. wide)
- 10 oz beef broth
- 4 whole large eggs, rinsed (optioneel)
- 1 tbsp honey
- 4 tbsp whole grain Dijon mustard
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 stalks celery, thinly sliced
- 1 dill pickle, diced small
- 10 - 15 fresh chives, chopped, plus extra to garnish
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- paprika, to garnish, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 775.2 kJ / 185.3 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 31.7 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 387.8 mg
Alternatieve recepten
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Egg Salad
30 min
Curry Ketchup
30 min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40 min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
20 Min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h