
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 chicken breast, skinless, boneless
- salt to season
- ground black pepper to season
-
15
g fresh basil leaves plus extra to garnish
of 15 g dried basil plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 170 g yellow onion quartered
- 1 garlic clove smashed
- 30 g unsalted butter cold, cubed (½ in.)
- 910 g vegetable stock
- 85 g carrots in pieces
- 85 g celery in pieces
- 115 g fresh tomato halved
- 115 g baby yellow potatoes halved
- 115 g zucchini in pieces
- 170 g zucchini whole
- 170 g carrots whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 30 g Dijon mustard
-
115
g sour cream
of 115 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 360 kcal / 1506 kJ
- Eiwitten
- 31 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vezels
- 5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Natrium
- 1059 mg