Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 chicken breast, skinless, boneless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
15
g fresh basil leaves, plus extra to garnish
of 15 g dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 170 g yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 910 g vegetable stock
- 85 g carrots, in pieces
- 85 g celery, in pieces
- 115 g fresh tomato, halved
- 115 g baby yellow potatoes, halved
- 115 g zucchini, in pieces
- 170 g zucchini, whole
- 170 g carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 30 g Dijon mustard
-
115
g sour cream
of 115 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1506 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1059 mg
Alternatieve recepten
Cod with Citrus Butter
50 Min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 Std. 15 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Chicken Adobo
1 Std. 25 Min
Frozen Fruit Sorbet (TM6 Metric)
5 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35 min