Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 28 oz carrots, large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)
- 39 oz water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Sauté
20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Grated Carrot Salad
10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Tuna Avocado Bowl
50min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Pomegranate Green Tea
15 min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 min
Focaccia with Sea Salt Flakes
1h 40min