Apparaten en accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Oysters with Lime Granita
15min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Carnitas
50min
Refried Beans
4u. 10min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Biltmore Chicken Posole
1u. 30min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Roast Potatoes (Betty)
1u. 15min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1u.