Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ - ½ tsp garlic powder
- ¼ tsp paprika
- ¼ tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 28 oz carrots, large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)
- 39 oz water, divided
- fresh mint leaves, to garnish
- fresh thyme leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607 kJ / 145.1 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 19.3 g
- Vetten
- 7.4 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 293.7 mg
Alternatieve recepten
Roasted Potato Salad
1h
Basic Farro
35 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Potato Gratin
1h 10min
Avocado Tuna Salad
5 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Colored Eggs
40min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Deviled Eggs
20 min