Apparaten en accessoires
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
293.7 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
607 kJ /
145.1 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
19.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1u. 5min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Greek Stuffed Chicken
1u. 35min
Turmeric Dressing
10min
Teriyaki Chicken
1u.
Light and Fresh Beet Pasta
20min
Curried Chicken and Apple Salad
30min
Steamed Veggies with Cauliflower Hummus
45min
Creamed Spinach
30min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min