Apparaten en accessoires
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1125 kJ /
269 kcal
Vetten
6 g
Vezels
19 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Prep & Peel Pizzazz
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
55min
Basic Black Beans
2u. 35min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4u.
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1u. 5min
Green Tea Salmon with Asian Slaw
1u. 20min
Black Beans
30min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Southwest Quinoa
40min
Cantina Salsa
5min