Apparaten en accessoires
Miso Glazed Eggplant with Cucumber Salad
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
Eggplant
-
garlic clove1
-
fresh ginger½ oz
-
sugar1 oz
-
red miso (or akamiso)3 oz
-
mirin2 oz
-
sesame oil1 tsp
-
eggplants Ichiban Japanese4
-
vegetable oil to brush
Cucumber Salad
-
English cucumber (approx. 10 oz)1
-
red onion2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
sugar1 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
chili flakes1 pinch
-
fresh cilantro, chopped½ oz
-
sesame seeds to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1125 kJ /
269 kcal
Vetten
6 g
Vezels
19 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Prep & Peel Pizzazz
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je het ook leuk...
Longevity Noodles
40 Min
Sous-vide Miso Aubergine
2 Std. 50 Min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 Std. 25 Min
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1 Std.
Collard Greens
1 Std. 5 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min