Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 1 garlic clove
- 40 g leek, sliced
- 80 g kimchi, cut in pieces
- 50 g onion, halved
- 20 g oil
- 75 g bacon cubes (1-2 cm) (optioneel)
- 160 g risotto rice, e.g Canaroli, Arborio
- 390 g water
- 20 g light soy sauce
- 1 tsp sugar
-
½
tsp chicken stock paste
of ½ chicken stock cube (for 0.5 l) (see Variation) - ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 15 g butter
- spring onions, sliced, for garnishing
- sesame seeds, any colour, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2178.3 kJ / 520.7 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 74.6 g
- Vetten
- 19.3 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 920.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Slow cooked Pears in Red Wine
Pas d’évaluation
Chilli-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Curry potato soup
35min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
Miso fish with green beans and chickpea puree
3 Std.
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Lotus Leaf Glutinous Rice
1 Std. 35 Min
Potato goulash
1 Std.